Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 4 tot 6 werkdagen (2)
Minimale afname
  1. 25 (1)
  2. 100 (2)
Materiaal
  1. Kunststof (3)
Bedrukking
  1. 1 kleur (3)
  2. 2 kleuren (2)
  3. 3 kleuren (2)
  4. 4 kleuren (2)
  5. Fullcolor (1)

Broodtrommels met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Broodtrommels met snelle levering bestellen | De Pennenboer

Tegenwoordig is het makkelijker om een plasticzakje gevuld met brood mee te nemen naar het werk. Een broodtrommel neemt al snel meer ruimte in dan eigenlijk de bedoeling is, daarom kiezen we nogal snel voor plasticzakjes. Wat natuurlijk erg jammer is, een plastic zakje wordt even gebruikt en daarna in de prullenbak gegooid. Een lunch box wordt keer op keer gebruikt, u kunt er een hoop aantal boterhammen in kwijt en zelfs nog een gezond stukje fruit. Broodtrommels zijn er in diverse soorten en maten. Bij De Penneboer kunt u broodtrommels met snelle levertijd bestellen, deze heeft u snel op de afgesproken plek zonder dat de kwaliteit minder is dan de broodtrommels met normale levertijd.

Snelle levering en toch goede kwaliteit

Bij De Pennenboer bestelt u eenvoudig lunch- en broodtrommels voor uw klanten of voor uw werknemers. U kunt deze door ons laten bedrukken in diverse kleuren en eventueel met uw bedrijfsnaam of logo. Welke kleur u uw lunchbox ook wilt, bij ons zijn er veel mogelijkheden. U kiest uw kleur wanneer u aan het bestellen bent, de kleuren kiest u door op de PMS waaier te klikken. Het maximaal aantal kleuren wat u voor een broodtrommel kunt bestellen is 4 verschillende kleuren. U kunt ervoor kiezen om alleen een logo of tekst erop te laten bedrukken of u kunt voor beide kiezen. Bij het bestelproces uploadt u gelijk de afbeelding die op de broodtrommel moet komen te staan. Het voordeel van een bedrukking is dat de gebruiker, uw klant, elke keer opnieuw aan u herinnerd wordt wanneer zij de broodtrommel gebruiken.

Relatiegeschenken met een snelle levertijd

De broodtrommels van De Pennenboer worden op twee manieren verdeeld, met en zonder snelle levertijd. De levertijd heeft niets te maken met de kwaliteit, het heeft te maken met hoe snel een opdruk of kleur beschikbaar is en geschikt is voor het gekozen product. Bij De Pennenboer vindt u meer dan alleen broodtrommels. We hebben een ruim aanbod aan relatiegeschenken. We bieden ook opladers, pennen, drinkflessen, snoeppotten, koeltassen, rekenmachines, zaklampen en nog veel meer producten aan die beschikking hebben over een snelle levertijd. Wanneer u geen haast heeft met uw relatiegeschenken kunt u bij ons natuurlijk ook terecht. Ons assortiment relatiegeschenken is erg groot en er zit zeker wat voor u tussen. U kunt uw promotieartikelen bij ons laten bedrukken en uw hele klantenkring zal u nooit meer vergeten.