Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (3)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 100 (3)
Materiaal
 1. Katoen (5)
 2. Polyester (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (6)
 2. 2 kleuren (4)
 3. 3 kleuren (4)
 4. 4 kleuren (4)
Soorten caps
 1. Baseballcaps (3)
Panels
 1. 5-panel caps (2)
 2. 6-panel caps (1)

Caps met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Caps laten bedrukken | De PennenBoer

Diverse soorten caps die gemakkelijk online te bestellen zijn, erg leuk als relatiegeschenk maar ook leuk om als groep te dragen in bijvoorbeeld teamverband of met een groepsreis. Een manier om makkelijk de groep te herkennen en zo elkaar niet kwijt te raken, wat nog wel eens wil voorkomen wanneer er veel mensen bij elkaar gehouden moeten worden. Elke pet is makkelijk verstelbaar door de verschillende soorten sluitingen waardoor u de cap eenvoudig op eigen maat kunt stellen. Als relatiegeschenk kunt u de cap ook nog met uw eigen logo laten bedrukken, deze kunt u dan gemakkelijk weggeven op beurzen of bij sportverenigingen. Maar ook als bedankje voor de samenwerking met een bedrijf, u kunt de caps op allerlei manieren dragen maar ook uitdelen.

Breed assortiment aan caps en petten

Goedkope caps bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of slogan laat u gemakkelijk uitvoeren door De Pennenboer. Onze caps kunnen ook perfect dienen als promotiemateriaal tijdens een hardloopwedstrijd bijvoorbeeld of om mee te geven in een goodiebag op een beurs. U kunt natuurlijk de caps ook gewoon binnen het bedrijf houden om uw werknemers een klein cadeautje mee te geven voor de zomervakantie en het oplopen van een zonnesteek zo hopelijk voor te blijven. Of heeft u als bedrijf een team binnen een specifieke sportvereniging dan is onze cap de ideale sportaccessoire om weg te geven aan uw personeel, wellicht maakt het hebben van deze cap het sporten ook nog wat leuker. Om een cap helemaal een persoonlijke stijl te geven, kan iedereen gemakkelijk zijn of haar cap herkennen, wel zo handig.

Bedrukte caps gemakkelijk online kopen

De caps in ons assortiment zijn vrij eenvoudig zodat u met de bedrukking alle kanten op kunt en zo de bedrukking er goed uit spat ten op zicht van de pet kleur. U kunt dit geschenk ook nog gebruiken voor andere informatie van uw bedrijf zoals bijvoorbeeld de website of het telefoonnummer. Met de goedkope moderne caps van De Pennenboer promoot u gemakkelijk uw bedrijf, er zijn ook andere producten die u kunt gebruiken om te bedrukken. Zo vind u in ons assortiment sporttassen, handdoeken en sjaals die ook goed kunnen dienen als promotiemateriaal. Bestel snel de beste relatiegeschenken of promotieartikelen online en zorg ervoor dat uw bedrijf steeds bekender wordt.