Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (5)
 2. 5 tot 7 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (16)
 2. 100 (7)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Kunststof (13)
 3. Metaal (4)
 4. Overig (1)
 5. Pet-recyclebaar (1)
 6. Polyester (1)
 7. Siliconen (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (23)
 2. 2 kleuren (7)
 3. 3 kleuren (7)
 4. 4 kleuren (7)
 5. Fullcolor (1)
Inhoud in ml
 1. 600 ml (3)
 2. 650 ml (2)
 3. 750 ml (1)

Drinkflessen met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Drinkflessen goedkoop laten bedrukken

U heeft er misschien nooit eerder bij stilgestaan, maar hoe handig is een drinkfles? Elke keer heen en weer lopen naar de kraan kost u tijd en energie waardoor u uw moet verlaten en daardoor minder geconcentreerd kunt zijn. Handig om uit te delen in bedrijven of groepen zodat iedereen een eigen drinkfles heeft. U kunt er zelfs nog over nadenken om voor elke werknemer zijn of haar naam erop te laten bedrukken zodat de flessen onderling geen verwarring kunnen veroorzaken. De drinkflessen dienen ook erg goed als relatiegeschenk, zo kunt u de fles ook nog met uw eigen logo laten bedrukken. Op deze manier kunt u de fles dan gemakkelijk weggeven op beurzen of bij sportverenigingen. Maar ook als bedankje voor de samenwerking met een bedrijf, de drinkflessen kunnen op allerlei manieren dienen als geschenk.

Breed assortiment drinkflessen bij De Pennenboer

Elke fles uit ons assortiment is van goede kwaliteit en ook nog eens voor een lage prijs, er zijn diverse soorten flessen die wij u kunnen aanbieden. Zo zijn er flessen van kunststof met een rietje, metalen bidons maar ook bieden wij de ideale opvouwbare drinkfles aan. Deze is handig mee te nemen en mocht de inhoud uit de drinkfles leeg zijn, dan bespaart u ook nog eens ruimte in uw tas. Bij deze opbouwbare drinkfles krijgt u er zelfs een bijpassende karabijnhaak bij om deze fles op een eenvoudige manier te kunnen bevestigen aan bijvoorbeeld uw tas of sleutelhanger.

Onze drinkflessen kunnen ook perfect dienen als promotiemateriaal tijdens een hardloopwedstrijd of om mee te geven in een goodiebag na een evenement. Onze drinkfles is een noodzakelijke sportaccessoire om uw personeel te enthousiasmeren om te sporten. Als uw personeel gezond en fit is door te sporten, is bewezen dat ze ook meer zin hebben om te werken. Een win-win situatie voor u als werkgever, hopelijk maakt deze drinkfles het sporten ook nog wat leuker.

Bestel gemakkelijk drinkflessen in onze webshop

Vindt u een ‘gewone’ drinkfles niet voldoende, kijk dan eens naar onze drinkbeker met fruitcompartiment. Hier geeft u de mensen niet zo van water houden, de mogelijkheid om het water een eigen smaakje te geven door middel van fruit toe te voegen. Hierbij kunt u denken aan verse munt, citroen, aardbei etc. Heeft u een van deze fruitsoorten toch al binnen het bedrijf, dan is het makkelijk om uw werknemers de keuze te geven waar hun voorkeur ligt. Zo haalt u in een keer alle drinkflessen naar keuze van uw werknemers. Al onze drinkflessen zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop, waar u ook andere producten kunt bestellen. Zo kunt u gemakkelijk keycords, aanstekers of sjaals kopen die ook allemaal gemakkelijk te bedrukken zijn voor promotiemateriaal.