Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting
 1. Ø 23 cm (1)
 2. Ø 24 cm (1)
 3. Ø 25 cm (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 100 (2)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Polyester (2)
Bedrukking
 1. 1 kleur (4)
 2. 2 kleuren (3)
 3. 3 kleuren (2)
 4. 4 kleuren (2)
Soorten frisbees
 1. Opvouwbaar (2)
 2. Niet opvouwbaar (2)

Frisbees met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Frisbees met snelle levertijd | De Pennenboer

Frisbees worden vaak gemaakt van plastic en zijn bedoeld om aerodynamisch rond te vliegen wanneer u deze in de lucht gooit. Frisbees zijn vaak niet groter dan 20 of 30 centimeter. De eerste frisbee werd gemaakt in 1957, het wereldrecord van de verst gegooide frisbee ligt op 250 meter en is behaald door een Zweed. Frisbeeën kan zowel als sport en recreatief worden gedaan, bijvoorbeeld op de camping of het strand. In Nederland en België zijn frisbeesporten niet echt bekend, maar in landen zoals de VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland zijn het zeer bekende topsporten. In deze landen bestaan hele teams die het land doorreizen voor grote competities en andere frisbeewedstrijden. Wanneer u een klantrelatie heeft die frisbeeën of frisbees interessant vindt, dan hebt u gelijk de juiste match te pakken met de frisbees van De Pennenboer.

Frisbees in allerlei kleuren bestellen

Frisbees komen in allerlei kleuren voor, zo hebben wij frisbees in het blauw, wit, geel, oranje, rood, groen en nog veel meer. De frisbees met snelle levertijd worden veelal van plastic gemaakt. We hebben ook een aantal frisbees in het assortiment zitten die opvouwbaar zijn en dus van nylon zijn gemaakt. Deze frisbees vouwt u op een bepaalde manier in elkaar, waardoor ze in een klein zakje passen en zo gemakkelijk overal mee naar toe genomen kunnen worden. Een frisbee is voor Europeanen vooral bekend voor op vakantie, aan het strand of op de camping. Samen met de kinderen even overgooien en ze zo een tijdje vermaken. En wat is nou beter dat uw bedrijfsnaam het buitenland bereikt. U kunt de frisbees van De Pennenboer laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of gewoon met beide.

Ruim assortiment aan relatiegeschenken

Wanneer u kiest voor een bedrukking, kunt u kiezen uit heel veel kleuren. De frisbee zelf wordt gemaakt in de standaard kleuren, zoals rood, blauw, geel en groen. Dit geldt echter niet voor de bedrukking. Wanneer u bijvoorbeeld een turquoise bedrukking wilt, dan kan dat. U kunt maximaal vier verschillende kleuren laten bedrukken op de frisbees. Deze frisbees worden met een snelle levertijd geleverd, bent u dus vergeten relatiegeschenken te bestellen? Geen stress, wij zorgen ervoor dat u uw frisbees op tijd bezorgt krijgt. Naast frisbees vindt u hier nog meer relatiegeschenken met een snelle levertijd. Ook deze relatiegeschenken zijn gericht op het strand of de camping, zoals strandballen, handdoeken en zonnebrillen. Allemaal erg leuk om aan uw relaties te geven wanneer het bijna (zomer)vakantie is.