PERSOONLIJK ADVIES

Koeltassen bedrukken met snelle levertijd

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Koeltassen met snelle levertijd en voorzien van uw eigen logo zorgen ervoor dat u geliefde relatiegeschenken met bedrukking nog voor een bepaald evenement of voor een bepaalde datum in huis kunt hebben. U heeft dan dus uw eigen persoonlijke koeltas met bedrukking om te vergeven aan de bezoekers, deelnemers of uw eigen personeel. De bedrukte koeltassen met snelle levertijd zijn namelijk geschikt om te vergeven aan een hele grote doelgroep. Bedrukte koeltassen met een snelle levertijd zorgen ervoor dat producten lang koel kunnen worden gehouden, bijvoorbeeld tijdens een dagje zwembad of een lange autoreis. Maar uiteraard ook gewoon voor gebruik tijdens de werkdag, wanneer men een salade meeneemt of gesmeerde boterhammen is het wel zo lekker wanneer deze nog koel zijn tijdens de lunch. Uw eigen koeltassen met bedrukking en snelle levertijd zullen door het gemak dat zij bieden vaak worden gebruikt en veelal op momenten waarbij ook andere personen aanwezig zijn. Deze zullen dan dus allemaal de koeltas zien met daarop uw bedrukking.

Het bedrukken van koeltassen met een snelle levertijd

Het bedrukken van koeltassen met een snelle levertijd gebeurt met een zeefdruk of een transferdruk. Beide bedrukkingstechnieken zijn zeer geschikt voor het bedrukken van de koeltassen. Zij kunnen met gemak een logo in combinatie met een bedrijfsnaam aanbrengen, maar uiteraard is er nog veel meer mogelijk. De medewerkers van De PennenBoer vertellen u hier graag meer over en u kunt hen dan ook bereiken via de contactgegevens onderaan.

De snelle levertijd van de bedrukte koeltassen

De snelle levertijd van de bedrukte koeltassen is ook echt snel. Deze kunnen namelijk al binnen 6 werkdagen worden afgeleverd met bedrukking. Hiervoor geldt altijd dat dit in overleg gebeurt met onze medewerkers. Zij kunnen namelijk direct in de planning kijken van de drukkerij en u op deze manier voorzien van de huidige levertijd. Via de webshop kunt u met hen chatten, zij zijn iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereikbaar op de chat. Daarnaast kunt u ook telefonisch of per e-mail contact opnemen via:

Kijk gerust eens verder bij onze andere tassen met snelle levertijd!

Andere tassen met een snelle levertijd zijn: boodschappentassen, non woven tassen en laptoptassen!

Koeltassen bedrukken met snelle levertijd

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.