Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Minimale afname
  1. 25 (3)
Materiaal
  1. Kunststof (1)
  2. Overig (2)
Bedrukking
  1. 1 kleur (3)
  2. Fullcolor (2)
Soorten lippenbalsem
  1. Zonder SPF (3)

Lippenbalsem met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Lipbalsem met snelle levertijd | De Pennenboer

Iedereen heeft weleens droge of schrale lippen. Vooral wanneer het weer helemaal omslaat en het herfstachtig of zelfs winterweer wordt. Lipbalsem verzacht en verzorgt de lippen en laat ze soms nog een beetje stralen. Lipbalsem wordt verpakt als een stick, die u in en uit kunt draaien, of in een klein rond potje waar u met de vinger doorheen gaat en het dan op de lippen smeert. Lipbalsem komt in diverse soorten en maten. Zo zijn er lipbalsems met een smaakje, zoals vanille, of extra toevoegingen die u ook in een lipgloss zou kunnen vinden. Lipbalsem nemen mensen dagelijks mee in hun tas of laten ze op het bureau staan op het werk. Wat dan wel zo leuk is om te weten, is dat uw bedrijfsnaam dan elke dag in het zicht komt en de potentiële klant uw naam ook elke keer voorbij ziet komen.

Lippenbalsem in diverse uitvoeringen als relatiegeschenk

Lippenbalsem kunt u in verschillende verpakking krijgen. Zo zijn er lipbalsems in een stick vorm, deze kunt u doormiddel van draaien in en uit laten gaan. En er zijn ook lipbalsems in een potje, u haalt simpelweg het dekseltje eraf en smeert met uw vinger de schrale of droge plekken op uw lippen aan. De lipbalsem met snelle levertijd van De Pennenboer kunt u krijgen in beide varianten. Bij ons kunt u de lippenbalsem laten bedrukken in diverse kleuren. U kunt uw bedrijfsnaam of logo op de balsem laten bedrukken of een slogan die uw bedrijf kenmerkt. De lippenbalsem in stick komt van zichzelf al in veel kleuren voor, zo hebben de lippenbalsem in het wit, rood, roze, donkerblauw, groen, zwart, geel en lichtblauw. Voor de opdruk van uw logo of naam, zijn nog tal van andere kleuren mogelijk.

Handige relatiegeschenken online kopen

Met lipbalsem kunt u veel mensen toch blij maken, het is een klein en simpel dingetje. Het is wel iets wat mensen vaak vergeten te kopen wanneer ze bijvoorbeeld de boodschappen doen. Wanneer er wel lippenbalsem in huis is, vergeten ze het op te smeren of mee te nemen naar het werk. Dan zit u, of iemand anders nog steeds met droge en schrale lippen. Een lippenbalsem als relatiegeschenk cadeau geven is toch wel slim. Zo heeft uw relatie de balsem altijd bij zich en ziet hij uw bedrijfsnaam, logo of slogan ook nog voorbijkomen. De lipbalsem van De Pennenboer wordt snel geleverd, wanneer de koude maanden in zicht komen en u bent vergeten lipbalsem te bestellen dan heeft u deze alsnog op tijd op de juiste plek. In onze webwinkel vindt u nog meer van deze handige relatiegeschenken en dat voor de scherpste prijzen.