Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting notitieboekjes
 1. A4 (1)
 2. A5 (12)
 3. A6 (6)
 4. A7 (2)
Soorten notitieboekjes
 1. Met gelinieerd papier (8)
 2. Met blanco papier (8)
 3. Met geruit papier (1)
 4. Met ringband (5)
 5. Zonder ringband (26)
 6. Met pen (12)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (22)
 2. 5 tot 7 werkdagen (14)
Minimale afname
 1. 25 (29)
 2. 100 (37)
Materiaal
 1. Bamboe (1)
 2. Imitatie leer (5)
 3. Kunststof (9)
 4. Nylon (1)
 5. Overig (9)
 6. Papier (41)
Bedrukking
 1. 1 kleur (66)
 2. 2 kleuren (46)
 3. 3 kleuren (37)
 4. 4 kleuren (37)
 5. Fullcolor (12)

Notitieboekjes met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Notitieboekjes met snelle levertijd | De Pennenboer

Even snel wat opschrijven, we doen het allemaal. Op de belangrijke momenten wanneer u contactgegevens van een klant of potentiële klant wilt opschrijven is het wel handig dat u een notitieboekje bij de hand heeft. Of andersom, degene waar u mee in gesprek bent heeft geen notitieboekje bij zich. Gelukkig heeft u net bij De Pennenboer notitieboekjes met uw bedrijfsnaam besteld om deze weg te kunnen geven aan klanten. U bent blij en uw (potentiële) klant is ook blij. De notitieboekjes uit de webshop van De Pennenboer worden met extra snelle levertijd verzonden. Dus als u op het laatste moment bedenkt dat u deze nodig heeft, dan heeft u ze ook nog eens op tijd geleverd. De notitieboekjes zijn in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Zo hebben we de normale notitieboekjes in ons assortiment, maar ook een kleinere variant met een koord, een notitieboekje waar een kleine rekenmachine bij in zit en zo hebben we nog veel meer variaties in onze notitieboekjes. Veel van onze notitieboekjes bevatten ook al een pen, wat erg handig is.

Bedrukte notitieboekjes online bestellen

Bij De Pennenboer bestelt u uw notitieboekjes zonder opdruk of met een opdruk van uw bedrijfsnaam of logo. De bedrukking kan uit maximaal vier kleuren bestaan, u kunt bij ons kiezen uit een heel palet aan kleuren. U wordt dus niet gekort op alleen maar de standaard kleuren zoals rood, groen, blauw en geel. Zo zijn uw notitieboekjes altijd uniek en leuk voor uw klant. U kunt ook alleen tekst laten bedrukken op een notitieboekje, zoals een spreuk of de slogan die uw bedrijf kenmerkt. In onze webshop vindt u notitieboekjes met een ringband, deze zijn makkelijker als u een blaadje eruit wilt scheuren of de blaadjes moet omslaan. Ook hebben we de normale notitieboekjes die er ook echt als een boekje uitzien. De notitieboekjes die wij aanbieden zijn geen van allen hetzelfde, elk boekje is anders en dat maakt ons assortiment van notitieboekjes zo interessant.

Ruim aanbod aan promotieartikelen

Als u een beurs of een ander evenement bezoekt of er zelf met en stand staat, zijn notitieboekjes een leuk artikel voor de bezoekers. De bezoekers nemen het gegarandeerd mee naar huis en u hebt weer een stukje naamsbekendheid gecreëerd. In onze webwinkel vindt u meer dan alleen notitieboekjes met een snelle levering. Wij hebben alle soorten promotieartikelen en relatiegeschenken in ons assortiment zitten. Om iedereen tevreden te houden hebben veel van onze artikelen een snelle levertijd. Zo hebben wij opladers, USB-sticks, zonnebrillen, pennen en nog veel meer artikelen met een snelle levertijd. Neemt u snel eens een kijkje bij onze andere producten en bestel het samen met uw notitieboekjes mee.