PERSOONLIJK ADVIES

Sleutelhangers met een snelle levertijd en een bedrukking bestelt u gewoon bij De PennenBoer. Het komt vaak voor dat bedrijven en particulieren vergeten door alle drukte om de bedrukte relatiegeschenken op tijd te bestellen. Vaak zijn deze toch voor een bepaalde datum nodig. De standaard levertijd bedraagt bij De PennenBoer 14 dagen. Bij de sleutelhangers met een snelle levertijd is dit slechts 6 werkdagen en is het soms nog sneller mogelijk in overleg. De snelle levertijd is afhankelijk van de productieplanning en daarom wisselend. Het is dan ook raadzaam om altijd aan één van de medewerkers van De PennenBoer te vragen wat de huidige snelle levertijd bedraagt van de bedrukte sleutelhangers. Zij kunnen dit namelijk per artikel nakijken. Hiervoor hebben zij de volgende gegevens nodig:

  • Het artikelnummer;
  • Het aantal sleutelhangers;
  • Het aantal kleuren dat zich in de bedrukking bevindt;
  • De gewenste leverdatum.

Er wordt dan direct bekeken of de bedrukte sleutelhangers nog kunnen worden geleverd op de door u gewenste leverdatum, zodat u direct weet waar u aan toe bent. De medewerkers van De PennenBoer zijn iedere dag van 08:30 uur tot 17:00 uur voor u online op de chat. Dan heeft u direct antwoord op al uw vragen. Het is daarnaast uiteraard ook mogelijk om hen telefonisch of per e-mail te benaderen. Hiervoor kunt u de volgende contactgegevens gebruiken:

Het bedrukken van sleutelhangers met snelle levertijd

Het bedrukken van sleutelhangers met een snelle levertijd gebeurt veelal met een tampondruk, wanneer er kleuren aanwezig zijn in de bedrukking die op de sleutelhanger moet. Het bedrukken van sleutelhangers met een tampondruk brengt een mooi eindresultaat teweeg. Heeft u liever geen kleurenbedrukking op uw sleutelhangers met snelle levertijd, maar een gravering dan is dat in veel gevallen ook mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor het graveren van sleutelhangers met een snelle levertijd en het is ook altijd mogelijk om een digitaal voorstel op te vragen. De ontwerpstudio gaat graag voor u aan de slag, zodat u alvast kunt zien hoe de bedrukte sleutelhangers met snelle levertijd zullen worden bedrukt.

Nog veel meer geschenken met een snelle levertijd!

Naast de bedrukte sleutelhangers met snelle levertijd, bestelt u nog veel meer artikelen met een snelle levertijd, namelijk: stressballen, frisbees en thermosbekers!

Sleutelhangers bedrukken met snelle levertijd

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.