PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop telefoonhouders bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte telefoonhouders kunnen gemakkelijk, snel en goedkoop worden besteld bij De PennenBoer. We hebben alle soorten, maten en kleuren telefoonhouders met bedrukkingsmogelijkheden op de website staan voor u!

Telefoonhouder/standaard bedrukken met uw logo kan hier!

De laatste jaren zijn de bedrukte telefoonhouders erg populair geworden. Dit komt omdat iedereen nu een smartphone heeft en daar vaak films op kijkt of andere dingen mee doet waardoor ze een telefoonstandaard (met uw bedrukking) nodig hebben. Ook in de auto kan een telefoonstandaard erg goed van pas komen, wanneer u de routebeschrijving aan heeft staan, kan u gemakkelijk kijken waar u naar toe moet wanneer de telefoon in een bedrukte telefoonstandaard staat. Dat is veel minder gevaarlijk dan telkens de telefoon pakken tijdens het auto rijden. Het is een ideaal relatiegeschenk, dat voor elke doelgroep leuk is. Zo worden ze vaak uitgedeeld op:

  • Evenementen;
  • Beurzen;
  • Bij bedrijven.

Hoe meer bedrukte telefoonhouders u weg geeft, hoe meer reclame u zult maken. Niet alleen uw relaties zullen de bedrukking op de telefoonhouders zien maar ook de mensen om diegene heen. Uw bereik wordt op deze manier erg groot en hier zal u zeker wat van merken. We hebben de telefoonhouders/ standaards in verschillende kleuren op de website staan. Zo is er voor elk bedrijf en elk budget wel een geschikte bedrukte telefoonhouder te vinden.

 

Telefoonhouders bedrukken

Telefoonhouders bedrukken we doormiddel van een tampondruk techniek. Deze druktechniek is speciaal gemaakt voor het bedrukken op de wat kleinere oppervlaktes. Deze zorgt er dan ook voor dat uw bedrukking scherp is, duidelijk is en het allerbelangrijkste.. opvalt! De bedrukking zelf kan in verschillende kleuren, hierdoor kan u alle kleuren van uw logo gebruiken op de telefoonhouder. Maar het is uiteraard ook mogelijk om uw logo in één kleur te laten bedrukken. Dit is op de wat kleinere oppervlaktes vaak mooier.

Contact opnemen

Telefoonhouders/ standaards met opdruk kan u gemakkelijk op de website van De PennenBoer bestellen. Weet u niet zo goed welk relatiegeschenk bij uw bedrijf past? Vraag gerust een van onze medewerkers om advies. Wij leveren niet alleen aan Nederland, maar ook erg snel aan België. Wij zijn elke werkdag te bereiken op het nummer:

  • Telefoonnummer voor Nederland: +31 (0) 74 711 0211
  • Telefoonnummer voor België: +32 (0) 78 48 1648
  • Mail adres: info@depennenboer.nl
Goedkoop telefoonhouders bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Hoge service en zeer behulpzaam

Karin uit Andijk

10

Fijn schrijvende pennen

Herman uit Haarlem

10

Goede print, af en toe een defect, redelijke prijs

Jarno Hoftijzer uit AALTEN

7

Goed communicatie, prima afgehandeld

Erik Gerrits uit Hoogkarspel

8