PERSOONLIJK ADVIES

Caps met bedrukking hoeven niet altijd benodigd te zijn voor een hele grote groep met mensen. Dit betekent dat er niet zoveel stuks nodig zijn. Vaak wordt het dan al erg lastig om de gewenste cap met bedrukking te kunnen bestellen. De PennenBoer begrijpt dit probleem en staat graag voor iedereen klaar. Sinds korte tijd hebben wij dan ook een geheel nieuw assortiment op onze webshop met allerlei verschillende relatiegeschenken die al vanaf een laag aantal stuks bedrukt kunnen worden, waaronder caps. Met een laag aantal stuks bedoelen wij een minimum van 25. Hierbij heeft u net zoveel keuze als een bedrijf dat 1000 caps met bedrukking bestelt. U kunt gewoon uw eigen bedrukking samenstellen voor op de cap, maar ook uit allerlei uitvoeringen kiezen. 

Bedrukte caps voor al uw gelegenheden! 

Bedrukte caps zijn geschikte relatiegeschenken voor al uw gelegenheden. Door de kleine afname, al vanaf 25 stuks, kunt ook u ze inzetten bij uw evenement. Een bedrukte cap is in verschillende (opvallende) kleuren te verkrijgen en kan daarom ook goed aan uw huisstijl worden aangepast. U kunt kleuren met elkaar combineren en uiteraard ook met de bedrukking die u gebruikt. Heeft u twijfels over de kleuren die u heeft gekozen? Geen zorgen! Bij De PennenBoer ontvangt u altijd eerst een gratis digitale proefdruk, ook bij een kleine oplage bedrukte caps. Zo kunt u bekijken of de bedrukking naar wens is en of deze op de juiste positie wordt aangebracht. De tekst en eventueel de kleur kunnen dan nog worden aangepast. 

Vragen over de bedrukte caps?

Heeft u vragen over de bedrukte caps? Stel deze dan gewoon aan de medewerkers van onze klantenservice. Vanuit België bereikt u hen via: 

Vanuit Nederland kunt u bellen naar 074 – 711 0211 of een mail sturen naar info@depennenboer.nl. U kunt ook gebruiken maken van de online chat op de website voor direct antwoord op al uw vragen! 

Bestel tegelijk andere geschenken voor extra voordeel!

Bestel tegelijk andere geschenken en profiteer van het voordeel. U betaalt slechts één keer verzend- en orderkosten. Denk bijvoorbeeld aan: notitieboekjes, strandballen en zonnebrillen.

Caps bedrukken kleine oplage

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.