PERSOONLIJK ADVIES

Zonnebrillen bedrukken kleine oplage

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Het bedrukken van zonnebrillen wordt vaak gezien als iets dat alleen maar kan worden gedaan door de grote bedrijven, sportverenigingen, etc. De PennenBoer probeert altijd voor iedereen klaar te staan en daarom zijn ook de kleine bedrijven en sportverenigingen meer dan welkom bij ons. Wij begrijpen dan natuurlijk ook dat deze doelgroep een andere behoefte heeft. De PennenBoer biedt dan ook verschillende relatiegeschenken aan die al vanaf een klein aantal stuks besteld kunnen worden. Bij zonnebrillen is het bijvoorbeeld al mogelijk om deze vanaf 25 stuks bedrukt en onbedrukt te bestellen. Voor ons is iedere klant belangrijk en wij zullen er dan ook alles aan doen om uw bedrukte zonnebrillen tot een succes te maken. 

Bedrukte zonnebrillen | digitale proef & sample 

Het ontwerp van de bedrukte zonnebril wordt bijvoorbeeld per mail naar u gestuurd. Hierop is de zonnebril te zien die u heeft uitgekozen in de juiste kleur, met daarop de bedrukking die u aan ons heeft doorgegeven. U kunt dus meteen kijken of de kleuren die gebruikt zijn goed met elkaar matchen en of het geheel niet te druk wordt. Kleine aanpassingen zijn bij een digitale proefdruk dan ook altijd mogelijk. Een andere mogelijkheid is het opsturen van een sample. Er wordt dan een zonnebril in de kleur die u graag wilt opgestuurd. Hierdoor kunt u de kwaliteit en de pasvorm bekijken. Het is handig om vooraf even contact op te nemen met ons wanneer u een sample van een zonnebril wenst. Wij kunnen u dan meteen informeren over eventuele kosten die hieraan verbonden zijn. U kunt via de webshop contact opnemen met de klantenservice via de online chat. U kunt ook bellen of mailen: 

telefoon NL: 074 – 711 0211;

telefoon BE: 078 – 48 1648;

e-mail NL: info@depennenboer.nl;

e-mail BE: info@depennenboer.nl

Het bedrukken van de zonnebrillen 

Het bedrukken van de zonnebrillen gebeurt vrijwel altijd met een tampondruk. Wij kijken echter wel per geval of dit ook de beste optie is. De bedrukking moet immers perfect op de zonnebril worden aangebracht en blijven zitten. 

Voor meer relatiegeschenken die ook al vanaf een laag aantal stuks besteld kunnen worden, kunt u ook eens kijken bij: potloden, stressballen en caps!

Zonnebrillen bedrukken kleine oplage

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.