PERSOONLIJK ADVIES

Vaak zijn relatiegeschenken alleen weggelegd voor de (grotere) bedrijven, terwijl ze voor nog veel meer doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo zijn bedrukte stressballen en onze andere geschenken die vanaf een kleine oplage bedrukt kunnen worden leuk om weg te geven tijdens verjaardagen, maar ook tijdens huwelijken. Zo is er voor altijd een leuk aandenken voor de gasten en kan deze bedrukt worden met uw eigen foto en/of tekst. 

Stressballen bedrukken

Stressballen met bedrukking, vanaf 25 stuks, zijn in allerlei leuke en grappige vormen te verkrijgen. De PennenBoer probeert altijd een breed assortiment aan te houden, zodat er voor iedereen iets geschikts tussen zit. Enkele voorbeelden van vormen die te bestellen zijn bij De PennenBoer, zijn: 

bouwhelm;

ster;

beetle;

hamer;

wereldbol;

voetbal;

huis;

koe. 

Stressballen bedrukken in kleine oplage

Stressballen bedrukken in een kleine oplage gebeurt op dezelfde manier als wanneer er een groot aantal van deze relatiegeschenken bedrukt moet worden. De bedrukkingstechnieken die worden gebruikt zijn de zeefdruk en de transferdruk. De keuze hiertussen is afhankelijk van de vorm van de stressbal die u kiest, maar ook de wensen die u heeft qua bedrukking. Een transferdruk is bijvoorbeeld zeer geschikt als u meerdere kleuren wil bedrukken. Hierbij moet u er wel rekening mee houden dat de prijzen hoger liggen als u meer kleuren in de bedrukking wil gaan gebruiken. Wanneer er grote aantallen worden besteld dan is dit vaak niet merkbaar in de prijs, maar bij kleinere aantallen wel. Dit weerhoudt u er uiteraard niet van om voor meerdere kleuren te kiezen. Onze medewerkers laten ook graag door middel van een offerte zien wat de verschillen zijn in prijzen. 

Het bedrukken van stressballen in een kleine oplage gebeurt nooit zonder uw toestemming. Voordat wij de stressballen, bestelt in een kleine oplage, zullen gaan bedrukken zal er een digitale proefdruk worden toegestuurd per mail. Hierop kunnen nog wijzigingen worden aangebracht en pas na uw toestemming zullen wij beginnen met het bedrukken van de kleine oplage stressballen. 

Nog veel meer artikelen te bestellen vanaf 25 stuks!

Er zijn nog veel meer artikelen te bestellen vanaf 25 stuks. Bekijk ons assortiment in keycords, zonnebrillen en strandballen ook eens.

Stressballen bedrukken kleine oplage

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.