PERSOONLIJK ADVIES

Keycords bedrukken kleine oplage

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

De PennenBoer is al sinds jaar en dag bezig om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De laatste tijd merken wij steeds vaker dat men op zoek is naar relatiegeschenken die ook vanaf kleine aantallen te bestellen zijn. Het gaat hier dan minder vaak om bedrijven en steeds meer om particulieren. Bij De PennenBoer zijn wij daarom ook druk op zoek gegaan naar alternatieven voor deze bezoekers van de webshop. Met veel trots kunnen wij u dan ook vertellen dat wij veel relatiegeschenken uit ons assortiment al kunnen leveren vanaf 25 stuks. Dit betekent dus dat bedrukte keycords nu ook toegankelijk zijn om te gebruiken tijdens: 

  • kinderfeestjes;
  • bruiloften;
  • teambuildingactiviteiten. 

Bedrukte keycords die vanaf een klein aantal bestelt kunnen worden, zijn niet alleen erg aantrekkelijk voor de particulier maar ook voor de startende ondernemer. Wanneer u net een bedrijf bent begonnen is het vaak een slim idee om iets achter te laten na een gesprek of juist om iets op te sturen en zo de naamsbekendheid te vergroten. Wanneer u dit eerst wil proberen dan kan dat dus gerust. Zo hoeft u niet meteen een grote uitgave te doen en kunt u, uw bedrijf rustig ontwikkelen. 

Keycords bedrukken 

Het bedrukken van de keycords is ook met kleine aantallen op verschillende manieren mogelijk. Wel is het vaak zo dat er minder ‘’uitgepakt’’ kan worden met de bedrukking. Waar een bestelling met een groot aantal aan twee zijdes bijvoorbeeld apart kan worden bedrukt, is dit bij een klein aantal wel erg kostbaar. Uiteraard kunt u wel gewoon gebruik maken van verschillende kleuren. 

Contact met ons opnemen

Heeft u nog vragen die u graag wil stellen of twijfelt u tussen bepaalde keycords? De medewerkers van De PennenBoer staan u graag op vrijblijvende wijze bij. Zo adviseren zij u in de beste mogelijkheden voor uw bedrijf en stellen zij ook vrijblijvende offertes op. U kunt hen bereiken via: 

Ook nog op zoek naar andere leuke artikelen?

Bij De PennenBoer zijn niet alleen de keycords vanaf 25 stuks te bestellen, maar ook zonnebrillen, strandballen en notitieboekjes!

Keycords bedrukken kleine oplage

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.